Saturday, October 24, 2009

Halloween Cooking かぼちゃカップケーキ!

Halloween Pumpkin
Spice Cookies
and Cupcakes
PUMPKIN Spice Cookies パンプキンスパイスクッキー
1 cup brown sugar ブラウンシュガー 1カップ
1/2 cup softened butter 柔らかくしたバター 1/2カップ
1 egg + one egg yolk 卵1個 + 卵黄1個

1 tsp vanilla extract バニラエクストラクト 小さじ1杯
          メープルシロップ 小さじ2杯
3 tbs pureed Pumpkin meat カボチャピューレ 大さじ3杯
2 cups flour 小麦粉 2カップ
2 tsp baking powder ベーキングパウダー 小さじ2杯
1/2 tsp nutmeg ナツメグ 小さじ1/2
1 tsp cinnamon シナモン 小さじ1
1/4 tsp cloves クローブ 小さじ1/4
1/2 tsp grated ginger すりおろしたショウガ 小さじ1/2
1/4 tsp allspice オールスパイス 小さじ1/4
1/4 tsp salt 塩 小さじ1/4

Preheat oven to 350 degrees 
オーブンは350度(??℃)に予熱しておく
Prepare cooking sheets with cooking oil. 
オーブン皿に油を塗っておく。 
Cream together butter with sugar until fluffy and light. 
バターと砂糖をふわっと軽くなるまで混ぜる
Add egg and vanilla. Blend well
卵とメープルを加えてよく混ぜる
Stir together dry ingredients in portions until blended.
粉類を少しづつ加えてよくかき混ぜ合わせる
Chill dough for 30 minutes.
生地を30分冷やす
On a floured surface roll out the dough to 1/8” thickness.
小麦粉をまぶした台の上で生地を cmの厚さに伸ばす
Flour a cookie cutter and cut out shapes. Lay them out on a cooking sheet- be sure to keep them separated.
小麦粉をまぶしたクッキー型で型を抜き、クッキングシートに並べる。生地が重ならないように注意する。
Bake 12-15 minutes. Cool on a rack.
12から15分間焼き、棚で冷ます。
Decorate cookies with icing.
アイシングで飾りつけをする。 Using small amounts of food coloring to the icing increases the fun of making cookies!

Pumpkin Cupcakes Recipe

1 stick unsalted butter, at room temp1 c. firmly packed dark brown sugar1/3 c. granulated sugar2 large eggs, at room temp2 c. all purpose flour2 tsp. baking powder1/4 tsp. baking soda1 tsp. ground cinnamon1 tsp. ground ginger1/2 tsp. ground nutmeg1/8 tsp. ground cloves1/2 tsp. salt1/2 c. milk1 1/4 c. pumpkin puree (this about 1 15oz can)1 tsp. vanilla extract

Preheat your oven to 350 degrees. Insert cupcake liners into your muffin or cupcake pan.
In a large bowl cream together the butter and the sugars with an electric mixer on medium speed until fluffy (about 3-5 minutes). Add the eggs to the creamed mixture only one at a time. Mix well after each egg. Beat well.
In a separate bowl, combine the flour, the baking powder, the baking soda, the ground cinnamon, nutmeg, ginger, cloves and salt. Once blended, begin adding the dry ingredients to the wet ingredients a little at a time. Alternate with the milk, stirring after each addition. Mix until completely integrated.
Add the pumpkin puree and the vanilla extract and beat until smooth. Fill the cupcake liners 1/2 to 3/4 full. Bake for approximately 20-25 minutes or until a toothpick inserted into the center comes out clean.
かぼちゃカップケーキの料理法

1本の棒の無塩バター、1c.がしっかり梱包した室温で、焦茶砂糖1/3c.グラニュー糖2多、は室温2c.小麦粉2ティースプーンフルベーキングパウダーで1/4ティースプーンフルに卵を採集させます。ソーダ1ティースプーンフル挽いたシナモン1ティースプーンフル地面を焼いて、1/2ティースプーンフル地面ナツメグを活気づけてください、1/8ティースプーンフル1/2ティースプーンフル塩1/2のc.が乳をしぼる地面クローブ
1 1/4c.かぼちゃピューレ(この約1 15オンスはそうすることができる)1ティースプーンフルバニラ・エッセンス

350度にオーブンを予熱してください。 マフィンかカップケーキなべにカップケーキライナーを挿入してください。

大きいボールでは、泡立て器がミディアム・スピードにある状態で、あやふやになるまで(約3-5分)バターと砂糖を一緒にクリーム状にしてください。 一度に一つだけ、クリーム状にすることの混合物に卵を加えてください。 各卵のよく後に混入してください。 上手に打ってください。
別々のボールでは、小麦粉、ベーキングパウダー、ふくらし粉、挽いたシナモン、ナツメグ、しょうが、クローブ、および塩を混ぜてください。 いったん混合される後、一度に、ぬれた成分に乾いた成分を少し加え始めてください。 各添加の後にかき混ぜて、ミルクと交替してください。 完全に統合されるまで混入してください。

かぼちゃピューレとバニラ・エッセンスを加えてください、そして、滑らかになるまで打ってください。 1/2?3/4にカップケーキライナーをいっぱいにいっぱいにしてください。 約20-25分かセンターに挿入されたようじが、清潔な状態で出て来るまで、焼いてください。電話帳 個人 検索

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