Lemon Meringue Pie
Grasshopper Pie
Fruit Tarte
Coffee Granita
Lemon Meringue Pie Recipe
Ingredients
CRUST:
1/2 cup flour 小麦粉
1/4 cup shortening 短縮
1/8 teaspoon salt 塩
2 tablespoons milk ミルク
FILLING:
1-1/4 cups sugar砂糖
5 tablespoons cornstarch
コーンスターチ
1/4 teaspoon salt塩
1/2 cup cold water冷水
4 egg yolks卵黄
1/2 cup lemon juice
レモン・ジュース
Directions
CRUST: 生地
§ Combine flour, shortening, and salt, and mix until well blended.
§ 小麦粉、ショートニング、塩をよく混ぜる。
§ Form dough into a ball and then flatten.
§ Roll out dough and put into a 9 inch pie plate.
§ パイ皿にしく。
§ Bake at 350°F/ 175 C until crust is golden brown.
§ 175℃に熱したオーブンで焼き色がつくまで焼く。
§ Remove from the oven and set aside.
§ 焼き色がついたら取り出す。
FILLING:
§ Combine sugar, cornstarch and salt in a sauce pan.
§ 砂糖、コーンスターチ、塩をソースパンに入れて混ぜる。
§ Beat egg yolks and cold water together and add to the mixture in the saucepan; and then add the lemon juice and butter.
§ 卵黄と水を混ぜ、ソースパンに加える。そこへレモンジュースとバターを加える。
§ Bring the mixture to a boil; boil for one minute.
§ Remove from the heat and pour into the baked pie crust.
§ 火からおろし、焼いた生地にながしこむ。
MERINGUE: メレンゲ
3 egg whites 卵の白人1/4 tsp. cream of tartar酒石英6 tbsp. sugar砂糖1/2 tsp. vanillaバニラ・エッセンス
§ Beat egg whites to a soft peak; and then add the sugar and cream of tartar.
§ 卵白を泡立て、粉砂糖とクリームを加える。
§ Beat until whites form stiff peaks.
§ Spread over pie filling and bake at 300F/145C (about 12-15 minutes)
§ until meringue is golden brown.
Grasshopper Pie Recipe

1 1/2 cup crushed chocolate cookie crumbs チョコレートのクッキー断片5 Tbsp butter, melted バター3/4 cup hot milk ホットミルク24 large marshmallows1/4 cup creme de menthe liqueur ミント liquer2 tablespoons white creme de cacaoチョコレート liquer1 cup whipping cream, whippedヘビークリームOptional A drop or two of green food dye.
Method 作り方Preheat oven to 425°F.218C In a bowl, mix crushed chocolate cookies and butter.
オーブンを218℃に予熱しておく。ボウルにチョコレートクッキーとバターを入れて混ぜる。
Pat into bottom and sides of 10 inch pie dish.
バットに混ぜたものを均等に流し込む。 Oreo choclate cookies work the best but they are so hard to come by in Quantity in Japan/ ANNA chocolate thin mint cookies worked well- but you have to crush them very well.
Bake in oven for 5 to 10 minutes; remove from oven and cool completely.
5分から10分オーブンで焼く。とりだしたら、完全に冷ます。
Once cooled, place in freezer to chill.
完全に冷めたら、冷凍庫に入れる。
2 In saucepan, melt marshmallows in milk over medium heat.
ソースパンにマシュマロと牛乳を入れ、中火で火にかける。
Remove from heat and cool.
溶けたら火からおろして冷ます。
Add creme de menthe and creme de cacao, and mix well.
クリームミントリキュールとクリームカカオリキュールを加え、よく混ぜる。
Add a drop or two of green food dye if desired.
お好みで、グリーンのものを加える。
Fold in whipped cream. Pour into chilled pie shell. Freeze for 3 or 4 hours.
ホイップクリームを泡立て、冷凍庫で凍らせたパイの上にかける。さらに3,4時間冷凍庫でねかす。
Coffee Granita

4 cups freshly brewed strong coffee (made from 6 cups water and 2 1/2 cups ground French roast coffee or I used Starbucks Oceanside Blend)1 cup sugar1 tablespoon grated orange peel1 teaspoon vanilla extract1 tablespoon pernod or other anise-flavored liqueur
Stir first 4 ingredients in bowl until sugar dissolves. Pour into 13x9x2-inch metal pan. Chill 2 hours; mix in pernod.
Freeze coffee mixture until icy at edge of pan, abou
Orange peel strips or chocolate-covered coffee beans
Working quickly, scoop granita into glasses, filling halfway. Fill to top with cream. Garnish with peel or coffee beans.
Thank you everyone!
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