Sunday, April 26, 2009

Cooking Club: Spring Fruit Tarts

Spring Fruit Tarts
Baked Custard ベークド カスタード
Preheat oven 300 F/149C
2 cups milk
1/2 cup sugar
1/8 tsp salt
4 egg yolks 卵黄
1.2 tsp vanilla extract/1” vanilla bean

Separate egg whites. Mix egg yolks, sugar, salt in a bowl. Add milk and stir well.
Place in a baking dish. Bake for 1 hour or until firm. Allow to cool completely and fill pastry tube.
卵白を別にとっておく。ボウルに卵黄、砂糖、塩を入れ、混ぜる。
そこに牛乳とバニラビーンズを加え、さらに混ぜる。
オーブンを300Fに予熱しておく。
耐熱容器に混ぜたものを入れ、1時間焼く。オーブンから取り出し、よくさます。
さめたら、チューブに入れる。


Fruit Tart Pastry Shell. 15cm/9inch round removable bottomの丸型1台分<パート・ブリゼ>(Pastry Shell)(15cmの丸型2台分)15cm Pie Tin小麦粉(All Purpose Flour) 250g/1 cup
2 Tbs sugar 砂糖 大さじ1Salt 1/2 tsp 5g 塩 小さじ1/2
Butter 150g1/2 cup(6 Tbs) バター 大さじ6Egg 卵1個
1.2 tsp vanilla extract バニラエッセンス 小さじ1/2Lemon water 1 TBS レモン水 大さじ1
In a medium bowl combine flour, sugar, salt. Cut in softened butter and work with your hand until granulated(sandy texture) ボウルに小麦粉、砂糖、塩、小さくきったバターを入れて、指先でサラサラになるまで擂り混ぜる。(又はフードプロセッサーに入れて攪拌させる)
Make a well in the center and add egg yolk, vanilla and lemon water. Stir with your fingers until it forms a ball. Knead slightly until the dough no longer sticks to your fingers.全卵と水を合わせて1に加え、生地がまとまるくらいに合わせ混ぜる、(捏ねないこと)
Cover and refrigerate for at least 1 hour.ひとまとめにした生地をラップに包み冷蔵庫で1~2時間くらい休ませる。
Roll out to 1/8inch thickness using plastic wrap to keep its shape. 生地の半分の量を打ち粉をした台の上で軽く捏ね、麺棒で伸ばし型に敷く(厚さは3~4mm程度)。Line the pie shell with the rolled dough. Prick the dough with holes and weight down with beans/pie weights.
Bake at 400F/ for 10 minutes or until lightly browned. Unmold and cool on a rack. 冷蔵庫に入れて10分くらい休ませる。
<クレーム・ダマンド>Fruit Filling(15cmの丸型1台分)卵黄 3 eggs yolks
小麦粉(All Purpose Flour) 2 Tbs
アーモンド・パウダー1 TBS
グラニュー糖Granulated sugar 1 cup
バター Melted Butter 1/3 cup
Prepare a 15cm/9inch unbaked pie crust. Melt butter室温で柔らかくなったバターに粉砂糖を入れて白っぽくなるまで混ぜる。
Combine egg yolks, flour, almond powder, sugar in a bowl. Add melted butter and blend well. 1に溶き卵を少しずつ加えて、さらに混ぜる。
Place canned fruit halves(cut side down) on pastry shell and pour mixture over.とふるった小麦粉を加えて粉気がなくなるまで混ぜ合わせる。
Bake for 15 minutes at 400F/204C Reduce heat to 300F/149C and bake an additional 50 minutes.









Spring Fruit Tarts

No comments:

Post a Comment